Urasivu

Verkostoidu kanssamme

Oletko jo verkostoitunut? Kirjaudu sisään.

Mikä sinua kiinnostaa eniten?

Mikä sopii parhaiten sinulle?

Verkostoidu kanssamme

tai
Tarkoititko @

Rekrytointi

Kun Leanware vastaanottaa hakemuksesi tai verkostoitumispyyntösi, annat yritykselle oikeuden tallentaa henkilötietosi on-line rekrytointijärjestelmäänsä. Hakija voi hakea tiettyä avointa tehtävää tai verkostoitua jättämällä tietonsa rekrytointijärjestelmään. Tiedot hakijasta tallennetaan tietokantaan. Tietojen säilytysaika on 12kk.  

Lähettämällä hakemuksen tai verkostoitumispyynnön, annat Leanwarelle luvan kerätä, käsitellä ja antaa tietosi sisäisesti asianomaiselle rekrytoijalle. 

Henkilötietojasi ei tulla käyttämään muuhun kuin rekrytointitarkoituksiin, eikä luovuttamaan ulkopuolisille tahoille ilman erillistä lupaa. Kysymme sinulta luvan, mikäli haluaisimme luovuttaa tietosi rekrytointiin osallistuvalle ulkopuoliselle, esimerkikisi soveltuvuusarvioita suorittavalle taholle.  

Sinulla on oikeus saada tiedot sinusta tallennetuista tiedoista. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin sähköpostilla info@leanware.fi.

Pääset myös tarkastelemaan rekrytointijärjestelmäämme tallentamiasi tietoja kirjautumalla profiilisivullesi ja voit koska tahansa pyytää tietojasi poistettavaksi tästä linkistä.

Jos haluat tarkempia tietoja Henkilötietolaista, niin lue lisää: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990523.

Tarkista sähköpostisi

Päästäksesi kirjautumaan Connect-sivulle tulee sinun vahvistaa sähköposti, jonka olemme lähettäneet sinulle.